Volle Super Maan in Tweelingen, december 2016 Plotselinge veranderingen ontstaan en Oude gewoontes zijn moeilijk af te leren

Volle Super Maan in Tweelingen, december 2016
Plotselinge veranderingen ontstaan en Oude gewoontes zijn moeilijk af te leren

Dit is de laatste Super Volle Maan voor 2016.
De maan staat in het teken Tweelingen en de zon staat recht tegenover de maan in het teken Boogschutter

Een volle maan heeft altijd een sterke uitwerking, en je kunt last hebben van onrustig slapen en emotioneel zijn.
De volle maan zet namelijk verwerkingsprocessen op gang, zodat er op een collectief niveau, bewustzijnsveranderingen plaats vinden. Volle Super Maan in Tweelingen, december 2016 Plotselinge veranderingen ontstaan en Oude gewoontes zijn moeilijk af te leren

MERCURIUS GAAT RETROGRADE

Mercurius is de heerser van Tweelingen en gaat op 19-12 in tegengestelde richting lopen.
Daardoor is er een remmende factor op het gebied van je denken, communicatie, studie en handel. Mercurius retrograde versterkt de uitwerking van de Supermaan en samen gaat dit voor veel onrust zorgen en kan o.a. leiden tot veel miscommunicatie, opstoppingen in het verkeer, concentratieproblemen, bijna-ongelukken, niet-werkende telefoons en computers.
Afspraken kunnen worden verplaatst of gaan niet door.
Pakjes worden te laat bezorgd, contracten worden niet of later getekend enz.
Mercurius retrograde veroorzaakt ook dat je jouw kijk op dingen meer naar binnen gaat keren en meer na gaat denken over jou zelf.
Hoe communiceer jij zelf, kijk je wel eerlijk naar bepaalde zaken?
Er kan een chaos zijn in je denken.
Je kan moeite hebben met concentreren.
En misschien kan je de dingen nu niet goed op een rijtje zetten, ben je in de war en weet je niet welke beslissingen je moet maken.
Je kunt ook meer gaan piekeren over hoe je nu verder wilt in jouw leven.

Er is ook een beperkende werking van Saturnus gaande.
Daardoor kan het voorkomen dat zorgelijk bent en de dingen wat somber in ziet.
Het lijkt alsof je even niet verder kunt, dat je een stilstand ervaart en je misschien eerst nog meer verdieping moet gaan zoeken.
Er kunnen gedachten in je opkomen die alles te maken hebben met onzekerheid.
Bijvoorbeeld dat je eerst nog een studie moet gaan doen voor hetgeen je wilt of dat je jouw communicatievaardigheden moet verbeteren.
En waarschijnlijk zijn er ook nog oude negatieve overtuigingen die je hebt, waardoor jij niet datgene aantrekt, om jouw plannen te laten lukken.
Het kan ook zijn dat je eerst nog oude zaken moet uitpraten met iemand, wat dingen moet rechtzetten en afsluiten om verder te kunnen.

Doordat Uranus een driehoek aspect maakt met de zon, kan het zijn dat jij plotselinge ingevingen krijgt over nieuwe ideeën.
Er kunnen er plotselinge en onverwachte veranderingen ontstaan in je gedachten waar je behoefte aan hebt maar de uitwerkingen ervan kunnen vertragingen oplopen.

Dit is door de beperkende werking van Saturnus, die recht tegenover de maan staat.
En dat kan innerlijke onrust en frustratie veroorzaken.
Je zult het gevoel hebben dat hetgeen jij wilt, nu nog niet kan of lukt.
Het kan je ook opstandig maken en je kunt je beperkt voelen, want jij wilt je eigen weg gaan.
Intuïtief weet jij al wel welke kant het opgaat.
Een nieuwe toekomst wordt wel steeds duidelijker.
Het is nu belangrijk dat je vertrouwen hebt in de toekomst en dat je weet dat je in een nieuwe voorbereidende fase zit.

In deze periode rond de volle maan kan de magnetische aantrekkingskracht tussen tweelingzielen sterker zijn.  Volle Super Maan in Tweelingen, december 2016 Plotselinge veranderingen ontstaan en Oude gewoontes zijn moeilijk af te leren
Het teken Tweelingen heeft ook twee kanten, twee gezichten.
Veel mensen, waarvan jij dacht dat ze eerlijk waren, kunnen door de mand vallen, doordat blijkt dat ze leugens hebben verteld.
Als mensen tegen je liegen, kan je dat nu sneller door hebben.
Je kunt last hebben van mensen, die roddelen.
Misschien besluit je om contacten met (toxische) mensen te verbreken of op een laag pitje te zetten. Ook kan je besluiten om relaties, die niet meer goed voor jou zijn en waar je geen groei meer mee doormaakt, te beëindigen.
Mercurius gaat in tegengestelde richting van 19 december tot 8 januari 2017.
Dus plan zoveel mogelijk en indien mogelijk, neem de tijd om te vertragen en opnieuw te evalueren tot de Kerst.
Zorg ervoor dat je de dingen die je moet repareren of opschonen rustig gaat af handelen als het mogelijk is.

Deze Volle Super Maan is van invloed op jouw unieke energieën.

Je kunt in deze tijd voor verrassingen komen te staan, voor plotselinge relatie veranderingen, er zijn dingen die genezen/geheeld dienen te worden.
Bekijk en ervaar het allemaal vanuit de liefde voor jezelf en je medemens.
Ga gewoon mee in de veranderingen in deze shift, alles en nog veel meer is mogelijk als je deze verschuiving gewoon laat gebeuren en erin mee gaat.

Wees je ervan bewust in welke frequentie jij je bevindt, op welk niveau jij je bevindt.
En hoe afgestemd je bent om jezelf het beste te kunnen geven.
Wees je ervan bewust wat er gebeurt in je mentale, emotionele, fysieke en spirituele lichamen.
Als je in harmony bent met jezelf zullen deze veranderingen en de verschuiving een positief gevoel geven.
Als je in disharmonie bent met of over jezelf zullen deze verschuiving en veranderingen een negatief gevoel teweegbrengen ondanks dat deze veranderingen in jouw voordeel zijn.

De ervaringen waar je doorheen gaat zijn ervoor om hetgeen wat je geleerd hebt te activeren in je leven en of af te sluiten.
Om je bewust te maken en bepaalde zaken los te laten, af te maken, ongedaan te maken of nieuwe dingen in je leven toe te laten

Het waarom of hoe is hierbij niet belangrijk, wel het aanwezig zijn en het bewustzijn van hoe jij met je ervaringen om gaat.
Zodra je erkent en bewust bent van wat er werkelijk gaande is in jouzelf, welke emoties daarbij vrijkomen wat je gevoelens zijn, wat je gedachten zijn, en deze met vertrouwen en liefde kunt benaderen zal er snel duidelijkheid voor jou komen in alles

Deze Volle Super Maan helpt je om dit naar de oppervlakte te brengen.
Zowel de emotionele aspecten als de mentale aspecten in jouzelf komen nu tevoorschijn.
Ook de dingen waarvan jij je misschien niet eens bewust van was.

Frequenties beïnvloeden frequenties.
Dat is nu eenmaal de wet van de aantrekkingskracht
Elke ervaring is uniek.

Tijdens deze drukke tijd van het jaar, tijdens deze Volle Maan Super Maan in Tweelingen en Mercurius retrograde vanaf 19 december, voor de Nieuwe Maan en Kerst in Steenbok, 29 december.
Voor en tijdens de Winter die op 21 december start zul je de tijd moeten nemen om de rust daarvoor te creëren voor jezelf.

Neem de tijd hiervoor, accepteer de veranderingen, sta op voor alles wat zich voordoet zowel de negatieve als de positieve dingen, hou van jezelf, en geef jezelf wat krediet en vertrouw op de toekomst. Volle Super Maan in Tweelingen, december 2016 Plotselinge veranderingen ontstaan en Oude gewoontes zijn moeilijk af te leren

Mars settelt zich in het zuidelijk halfrond, waar hij nu blijft tot februari 2015 en ons probeert te verleiden via een gecamoufleerde versie om weer volgens onze oude gewoontes en onbewuste gedragingen verder te leven.
Terwijl de energieën van Mars ons proberen vooruit te duwen in het nieuwe worden we tegelijkertijd ook hierdoor ook bang gemaakt voor het nieuwe en krijgen we hierdoor gedachten dat het nieuwe niet goed voor ons is en dat het beter is om het oude te herkauwen.
Je zult dus heel sterk in je schoenen moeten staan en grip op je gedachten moeten zien te krijgen om een nieuwe weg in te slaan.

Probeer om de veranderingen vol vertrouwen tegemoet te treden die nodig zijn om een echt fris heden en toekomst te maken in plaats van terug te vallen in het vertrouwde wat je weinig goeds heeft gebracht.
Vaak zijn we het meest onbewust in relaties met degenen die het dichtst bij ons staan.
De gewoonten die geboren zijn uit vertrouwdheid houden ons opgesloten in oude patronen van gedachten, gevoelens en gedrag.
De energieën die door deze volle supermaan ontstaan brengen een belangrijke kans mee om jezelf los te maken van deze oude gewoonten voor eens en voor altijd in de komende maanden.

Het zijn krachtige invloeden rond het moment van deze Volle Maan.
Ze moedigen ons aan om te denken over wat en hoe we communiceren met degenen die het dichtst bij ons staan en wat we echt hopen te bereiken door die communicatie.
Moeten we onszelf de mond snoeren om de vrede te bewaren?
Of houden we onze ergernis indirect in, in de hoop de punten van ergernis over te brengen zonder het hardop te zeggen?
Blijven we bezig met het geruststellen van iedereen om ons heen, of gaan we voor een nieuw begin. Nu zullen we de verandering moeten accepteren om vrijheid in het leven te ervaren.
Niet de gecontroleerde vrijheid van oppervlakkige vrede en beleefde tolerantie, maar de radicale waarheid en wakkere authenticiteit.

Dat is de reden waarom de Maan en Mars doen wat ze nu doen, want zonder rekening te houden met het verleden en een eerlijke blik op het heden kunnen we de toekomst niet veranderen, kunnen we alleen maar opnieuw datgene herbeleven wat we niet met ons volle bewustzijn hebben gewild.
En, eerlijk gezegd, we hebben genoeg van dat nu gedaan.
Het is tijd om opnieuw te beginnen.

(72)

Deel dit