Supervoeding wat wordt daarmee bedoeld

Wat is nou eigenlijk super voeding.

Dat zijn voedingsmiddelen  die voor iedereen gezond zijn, het  is “natuurlijk” van oorsprong.
Natuurlijke voeding is zo onbewerkt mogelijk en heeft zo min mogelijk toevoegingen.
We weten wat het is, of wat er in zit.
En we hebben geen fabriek nodig om het eetbaar te maken.
Natuurlijke voeding is het beste medicijn om gezond en fit te zijn.

Natuurlijk eten wil zeggen dat het voedsel zo min mogelijk bewerkt is en geen toevoegingen bevat. De planten hebben de kans gekregen om te groeien en ziektes zijn bestreden met natuurlijke bestrijdingsmiddelen.
Deze voedingsgewassen zijn sterker, langer houdbaar, en smaakvoller .
Natuurlijk eten wil ook zeggen dat je eet volgens de seizoenen. Je eet de groenten en het fruit die in het betreffende seizoen beschikbaar zijn. Dus sla in de zomer en boerenkool in de winter.
Natuurlijke voeding bevat ook geen chemische en synthetische toevoegingen.

Veel voorkomende gezondheidsklachten vandaag de dag worden veroorzaakt door een voeding en/of leef patroon dat uit balans is.
Klachten zoals vermoeidheid, gewrichtsklachten, depressies, vruchtbaarheidsproblemen en stress gerelateerde klachten, maar ook diabetes, hoge bloeddruk, darm klachten. Met goede voeding, echte voedingsmiddelen, dus niet het voedsel wat uit de fabriek komt, kan al heel veel worden bereikt om weer beter in balans te komen, je weer lekker in je vel te voelen.

Gezonder eten is : terug naar een natuurlijk(er) voedingspatroon.
Terug naar hoe voeding ooit bedoeld is voor een gezond lichaam.
En wat het lichaam in staat stelt beter om te gaan met schadelijke invloeden van buitenaf, een lichaam wat goede herstellende en vernieuwende capaciteiten heeft, dat weer in staat is zichzelf te genezen.
Geef je lijf de kans om weer te werken zoals het van nature gewend is en help je lichaam met het verminderen van klachten.

 

 

(40)

Deel dit
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,