Hoe het begon

Hoe is deze website ontstaan
Door middel van deze website willen wij graag informatie delen over dingen die mogelijk belangrijk kunnen zijn voor persoonlijke groei, gezondheid, en het welzijn van mens, dier, natuur en onze planeet Aarde.

Waar gebeurd verhaal

Er was eens een meisje……….
Dat zolang ze zich kon herinneren één grote wens had.
De wens dat de Aarde een plek  was waar gezondheid, liefde, voedsel, energie en saamhorigheid voor iedereen héél natuurlijk zou  zijn.
Helaas kwam het meisje al snel tot de ontdekking dat het leven op deze wereld niet was zoals ze zich had voorgesteld.
En als ze in haar enthousiasme haar wens wel eens vertelde  dan vonden mensen haar  vreemd  of raar, dan vertelden ze haar dat ze maar lekker verder moest dromen maar dat zoiets niet bestond.
Tijdens haar leven kreeg het meisje heel  veel tegenslagen en verdriet te verwerken, en soms werd het haar te zwaar en dacht ze erover om maar te stoppen met het leven op deze wereld.

Het meisje dat inmiddels veranderd is in een volwassen vrouw en moeder bleef altijd liefdevol voor en begaan met mensen, en haar deur stond altijd open voor degenen die haar hulp nodig hadden of om een praatje verlegen zaten.
Ze maakte er haar werk van en opende een praktijk om mensen te begeleiden met allerlei fysieke en/of mentale klachten en hielp hen om op een natuurlijke manier weer gezond en gelukkig te kunnen leven en in hun eigen kracht te kunnen staan, ze weer te laten geloven in zichzelf en blij zijn met zichzelf.
Mensen kwamen graag bij haar en luisterden naar de verhalen die ze vertelde en haar raadgevingen.

Doordat ze altijd voor en met anderen bezig was vergat ze vaak haar eigen verdriet want het maakte haar blij als ze weer iemand had kunnen helpen.
Totdat er een moment kwam dat ze niet meer om zichzelf heen kon, en ze werd door het noodlot gedwongen om het roer volledig om te gooien.
Met haar gezin verhuisde ze naar een ander gedeelte van het land en kwam te wonen in een buitengebied.
Daar overkwam haar de volgende ramp, ze werd gestoken door een besmette teek en kreeg de ziekte van Lyme.
Leven werd een strijd tegen haar eigen lichaam.
Ooit was ze dagelijks bezig met sporten, lesgeven en nieuwe uitdagingen zoeken, nu kon ze niet eens meer een stuk lopen.
Een stilte volgde,  waarin ze tot de conclusie kwam dat ze tijd voor zichzelf nodig had om alles wat er in haar leven gebeurd was te gaan verwerken.

Gelukkig door haar karakter, haar geloof en vertrouwen in een mooi leven op deze prachtige aarde, en haar kinderen en de mensen om haar heen die zij zeer lief heeft  kreeg ze de kracht terug om haar ware zelf, haar eigen ik, zoals zij van oorsprong was weer terug te vinden.
Tijdens haar ziekte werd ze door omstandigheden gedwongen om op zoek te gaan naar oplossingen om haar lichaam weer gezond te krijgen en weer in haar eigen kracht en energie te leren staan.Get busy living or get busy dying.LevendeNatuur

Ze bleef zich vasthouden aan haar overtuiging dat haar wens toch ooit eens zou uit komen.
Dat leven hier op Aarde betekent:  een mooi, gelukkig en gezond, respectvol leven hebben.
Een plek waar liefde altijd zal overwinnen, waar alles in overvloed is voor iedereen, en waar iedereen respect heeft voor alles wat leeft.

Inmiddels weet ze dat alles een reden heeft, ze begrijpt hoe de wetten van het universum werken, dat alles volgens de wet van de aantrekkingskracht gaat, dat alles energie is, en dat je dus je eigen leven creëert (hoe moeilijk dat vaak te begrijpen is, het is de enige werkelijke waarheid).
Wat je denkt dat ben/wordt je.

Dit wetende maakt haar enorm dankbaar voor de nodige levenservaringen die zij gekregen heeft om te worden wie ze nu is en dat ze deze wijsheid mag doorgeven aan haar kinderen en iederéén die hier ook graag meer over wil weten
Door de jaren heen is ze wijzer en sterker geworden.
Ze vindt het heerlijk om telkens weer opnieuw  op onderzoek uit te gaan, om steeds meer te weten te komen over het leven op Aarde, wat de natuur ons te bieden heeft, en hoe we ons eigen brein kunnen trainen om een gezond en gelukkig leven te kunnen ervaren.
En hoe ze iederéén die daar voor open staat daar mee zou kunnen helpen .

Inmiddels heeft één van haar kinderen deze website en webwinkel van haar overgenomen zodat zij al haar tijd kan besteden aan onderzoeken, schrijven (ook voor deze site) en het geven van lezingen en cursussen over een gelukkig en gezond leven.

(0)

Deel dit