Natuurlijk opgelost met middelen uit de natuur

Natuurlijk opgelost met middelen uit de natuur

Hits: 23851

Is het niet fascinerend om weer te ontdekken hoe je met eenvoudige middelen uit de natuur allerhande lichamelijke, huis tuin en keuken problemen kunt oplossen.

honing citroen cayennepeper.LevendeNatuur

Onze voorouders wisten niet beter en stonden veel dichter bij de natuur dan wij in onze hedendaagse westerse maatschappij.

Zij maakten dankbaar gebruik van wat de natuur hen allemaal te bieden had, en zochten hun oplossingen ook altijd in de natuur.
Ook vandaag de dag zijn er nog steeds culturen die deze wijsheden uit de natuur gebruiken.
De mensheid heeft zich altijd al beziggehouden met gezondheid en oplossingen gezocht voor verschillende problemen en of kwalen.

Maar helaas zijn wij ver afgedwaald van de natuur en worden we overspoeld met reclamespotjes om maar zoveel mogelijk gebruik te maken van producten die vaak vol met chemische bestanddelen zitten en dus verre van gezond zijn.

Het zou toch zonde zijn als al deze vaak zo nuttige tips verloren zouden gaan in onze moderne tijd.

Deze site is en wordt geschreven met de bedoeling om deze prachtige verzameling  van oplossingen, tips en wetenswaardigheden weer onder Uw aandacht te brengen.

Wel raad ik U aan om nooit zomaar klakkeloos iets wat U leest te geloven, maar te handelen naar Uw gevoel.

Voelt iets goed aan of spreekt het onderwerp U aan dan kunt U ten aller tijden zelf op zoek gaan naar meer informatie en kunt u zelf alle informatie en tips naar uw eigen waarheid toetsen.

(217)

Deel dit
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , ,