De invloed van De Super Volle Maan van 14 november 2016.

De invloed van De Super Volle Maan van 14 november 2016.

Het jaar 2016 eindig met 3 Super volle manen.
De eerste hebben we al gehad in oktober van dit jaar, zie vorige blogartikel. http://www.levendenatuur.nl/volle-maan-16-oktober-2016-is-krachtige-volle-supermaan/
Deze november Supermaan is de grootste en meest energievolle maan.De invloed van De “Super Volle Maan van 14 november 2016

Deze maan zal zo’n 14% groter zijn en zo’n 30% helderder.
Juist vanavond staat deze maan dichter bij de aarde dan een normale volle maan.
In 1948 was het voor het laatst dat de volle maan zo dicht bij de aarde stond.
Helaas zullen wij er hier in Nederland door de bewolking hoogst waarschijnlijk niet zo heel veel van kunnen zien maar de energieën zullen er niet minder om zijn.De invloed van De “Super Volle Maan van 14 november 2016

Als je begrijpt hoe de Oceanen worden beïnvloed door de volle en nieuwe maan.
En je weet dat de uitlijning van de zon en de maan een potentiële verandering creëert op onze aarde gezien door deze aantrekkingskracht de jaargetijden ontstaan, dan is het logischer om in te zien hoeveel invloed dit op ons als mens kan hebben.

Wij mensen bestaan voor ongeveer 80 % uit water, denk er maar eens over na hoeveel invloed dit kan hebben voor onze innerlijke processen!

De november volle maan valt op de 14e en is één van de helderste en grootste Supermanen die we kunnen aanschouwen.
In het jaar 2034 zullen wij deze Supermaan weer kunnen zien.

Deze bijzondere Supermaan valt in het teken van Stier.
In de astrologie wordt het teken stier gezien als een volhardend en praktische Aarde teken.
De stier vertegenwoordigt in de oude mythologie “verlichting”.

De energie van het teken Stier wordt gezien als “hitting the “bullseye” oftewel “in de roos schieten”.
Door de invloed van deze energie kunnen we onze volledige capaciteiten aanspreken om doelen, dromen en wensen te realiseren.

Hoewel Supermanen qua energie vaak zeer veel emoties kunnen losmaken zal deze “Stier-energie” een kalmerend en rustgevend effect teweegbrengen.

In feite, zal deze november Supermaan ons helpen om dingen vanuit een meer praktisch en logisch oogpunt te zien.
Deze energie kan ons helpen om in actie te komen en daarmee sommige van onze plannen neer te zetten of zelfs uit te voeren.

Veel emoties zullen waarschijnlijk hoog oplopen in de aanloop naar de november volle maan als gevolg van de vele “waterige” planeten die actief zijn in het begin van deze maand.
Dat is ook al gebleken als je kijkt naar de afgelopen dagen waarin de media vol stond over de overwinning van de aankomende nieuwe president van de Verenigde staten en ook de zwarte pieten discussies hier in ons eigen land, de aardbevingen in Italië, en Nieuw Zeeland.

Als de maan zich dus in het teken Stier verplaatst gaan wij daardoor een kalmerend effect voelen en krijgen we de mogelijkheid om bepaalde dingen in een duidelijker perspectief te plaatsen en zo krijgen we voor onszelf meer helderheid.

De volle maan in “Stier” zal ons ook een terugblik geven.De invloed van De Super Volle Maan van 14 november 2016
Een zogenaamde ”reminder” om eens goed naar onszelf te kijken en na te denken over onze eigenwaarde en gevoelens over de veiligheid in de wereld en wat wij daarin kunnen betekenen.
Dit is zowel op praktisch als op spiritueel niveau.

Op praktisch niveau, kan deze volle maan kwesties aan het licht brengen over problemen met bijvoorbeeld financiën die wij moeten gaan aanpakken

Deze volle maan zal aan het licht brengen wat het voor jou betekent om verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je jouw geld uitgeeft en op welke manier jij jouw geld wilt verdienen.
En misschien kan deze energie jou helpen om een meer conservatieve en praktische aanpak te implementeren in jouw leven.

Als je bijvoorbeeld een slechte relatie hebt met geld, kan deze Supermaan energie mogelijk ook de perfecte tijd zijn om erover na te denken om jouw relatie met je financiën.
En hoe je kunt beginnen met positief te leren “denken in overvloed”.

Wij leven in een overvloedig universum waar wij in al onze behoeften worden voorzien.
Hoe meer we ons kunnen houden aan en handelen naar deze overtuiging, hoe gemakkelijker het is voor ons om ons aan te sluiten bij de energie van overvloed.

Op een spiritueel niveau, zal deze “Stier” volle maan ons vragen om eens beter te kijken naar onze gevoelens van eigenwaarde en emotionele veiligheid.

Als jij je al een hele tijd onzeker gevoeld hebt over je lichaam of over wie jij bent of wat je doet kan de energie van deze volle maan jou helpen om de kracht te vinden om deze wonden te helen en jezelf volledig terug te vinden.
Zodat jij je weer veilig en vertrouwd gaat voelen bij jouzelf en in jouw eigen omgeving met de dingen die jij fijn en leuk vindt om te doen.
Want daarin ligt jouw kracht

Deze volle maan gaat ook helpen om na te denken over onze eigenwaarde op een dieper niveau.
Je zou jezelf eens af kunnen vragen of jij wel degelijk leeft vanuit jouw volste potenties.
En welke zelf beperkende overtuigingen houden mij tegen om vanuit al mijn mogelijkheden te kunnen leven?

Dit soort vragen aan jezelf kunnen worden versterkt tijdens deze volle maan en kunnen helpen om een bepaald inzicht of bewustzijn te creëren over waar en wat deze beperkende overtuigingen jou tot nu toe gebracht hebben.
En welke veranderingen jij zou kunnen aanbrengen zodat je wél met een fijn en goed en gelukkig gevoel door dit leven kunt gaan.

Gebruik deze “Stier” volle maan energie.
Maak er gunstig gebruik van en bedenk een praktische methode om jouw doel te bereiken.
Haal er je voordeel uit door een standpunt in te nemen dat vanuit dit oogpunt een gunstig effect teweeg zal brengen in jouw leven.

Deze Supermaan zal ook een einde brengen aan sommige gebeurtenissen die tijdens de oktober nieuwe maan zijn ontstaan.
Je krijgt door middel van de energie van deze “Supermaan” meer inzicht en begrip in de situaties, uitdagingen of problemen die zich rond die tijd hebben aangediend.

Deze november Supermaan geeft een krachtige energie en trilling af op Aarde die al in het begin van november gevoeld kon worden.

Over het geheel genomen is deze “Supermaan” in het teken Stier hier om ons te leren hoe wij onze emoties kunnen doorgronden en begrijpen.
Hoe wij onze gevoelens kunnen leren beheersen door de controle terug te pakken over onze gedachten hierover
Hoe wij onze eigenwaarde kunnen vergroten door met meer liefde en begrip naar onszelf en onze medebewoners van deze Aarde te kijken.
En hoe we ons hart kunnen openen door ons af te leren stemmen op de overvloed van het Universum.

(83)

Deel dit