Wat ik allemaal gedaan heb om te herstellen en/of stabiel te blijven tijdens de ziekte van Lyme

Wat ik allemaal gedaan heb om te herstellen en/of stabiel te blijven tijdens de ziekte van Lyme
In onderstaand artikel geef ik een overzicht van de dingen die ik gedaan heb en doe om te herstellen en of te stabiliseren van de ziekte van Lyme.

Medicijnen:

–   doxycycline kuur 10 dagen

  • infuus van 15 dagen met ceftriaxon
  • plaquenil en doxycycline tesamen 6 weken
  • plaquenil en docycycline tesamen 8 weken
  • plaquenil en doxycycline tesamen 13 weken
  • Acetylsalicylzuur
  • neurofen,
  • ibuprofen
  • paracetamol

 

Sanjeevini kaarten: Sanathana Sai Sanjeevini helende frequenties is een methode van spirituele genezing, afkomstig uit India.

Supplementen: Chlorella, spirulina, visoliecapsules, Vit B Complex, Vit D, honing,   molybdeen.

Keltisch zeezout: Bevat alle mineralen die je lichaam nodig heeft en vooral magnesium

Kruiden : Kurkoma, cayennepeper, kaneel, gember, paprikapoeder

Vari Zapper : Met een zapper is het mogelijk bacteriën, virussen en schimmels
(parasieten) in je lichaam te doden.

MMS Miracle Mineral Solution van Jim Humble: Boswachters genezen van Lyme met MMS

Waterstof peroxide food grade: 35% foodgrade peroxide mengen met gedistilleerd water en in kleine druppeldoses en verdunnen tot 3% innemen.Dit werkt ontgiftend

Colloïdaal zilver: dit is een natuurlijk antibiotica wat ik zelf maak van 99,99% zilverstaafjes

Tincturen:  agnus castus om de hormonen weer in balans te krijgen, salie, meidoorn, cats claw, ginko biloba, panex ginseng, capsaïne, kaardebol.
Mentale Instelling :Zocht de teek mij of zocht ik de teek?   http://www.lymenatuurlijkgenezen.nl/mentale_aspecten.htm

 

Door mijn ellendig voelen kwam ik ook terecht op informatie over natuurlijke middelen als hulp bij lichamelijke problemen.

Eén daarvan was colloïdaal zilver oftewel Zilverwater, en met elk artikel dat ik las
werd ik enthousiaster.
Colloïdaal Zilver was dan misschien onbekend voor mij en wellicht voor u,
maar de goede werking van zilver was al bekend bij de Egyptenaren duizenden jaren geleden.

Hieronder schrijf ik wat mij geholpen heeft en wat ik nu nog neem.

Het allereerste waar ik mee begonnen ben om van de pijnen af te komen…..dit zal je verbazen en je mag het geloven of niet……
maar het heeft me echt veel verlichting gegeven tijdens de heftige pijnen, dat is met Sanjeevini kaarten.

Ik had een oproep geplaatst op het interenet voor hulp en werd gebeld door Mathijs v d Stroom.
Daar heb ik een hele tijd mee aan de telefoon gezeten en hij heeft het me uitgelegd en verteld waar ik het boek kon vinden en hoe ik de kaarten uit kon zoeken, printen en gebruiken.

Dat heb ik gedaan, ik heb er mijn eigen kaarten mee gemaakt, en mijn eigen druppels, en elk glas of beker dat ik opdronk zette ik eerst zoveel seconden op de kaarten.

En er heeft tijden lang een gecombineerde kaart gelegen onder mijn kussen waar ik zat of lag en in mijn bed.

Het werkt dus energetisch, en als je er een glas of beker met water  op zet wordt de werking opgenomen door het water of de thee.(tip: water het grote mysterie zie verder op deze site).

Dit heeft mij dus een heel eind verlicht van de pijn zodat ik meer tijd kreeg om de ziekte te onderzoeken en uit te vinden wat ik er tegen kon doen om mijn energie terug te krijgen en mijn spieren weer kracht te kunnen geven.

 

Ik begonnen met colloïdaal zilverwater, dit is een natuurlijk antibiotica.

Ik heb geleerd om het zelf te maken en het wordt dankbaar gebruikt door familieleden, kennissen en ikzelf natuurlijk.

 

Ik ben gaan ontgiften, met chlorella, en tegelijkertijd heb ik gezocht naar een mineraal genoemd molybdeen, want ik kwam erachter na veel onderzoek dat deze stof helpt om de herxheimer reactie te verminderen.

Molybdeen maakt deel uit van verschillende enzymen.
Deze enzymen zijn onder andere betrokken bij de afbraak en opbouw van eiwitten in ons lichaam.

Molybdeen komt vooral veel voor in mungbonen, andere peulvruchten, granen en noten.
Het gehalte aan molybdeen in plantaardige voedingsmiddelen is afhankelijk van de hoeveelheid molybdeen in de bodem waarop de voedingsmiddelen groeien.)

Ik had veel molybdeen nodig want ik had enorme herxheimer reacties en ik vond het…lach niet! in gewone groene mungbonen en in multivitamine bruistabletten.

Ik at minimaal 200 gram mungbonen per dag dronk zeker wel 6 tot 8 glazen water met een multivitamine bruis tablet per dag, en dat verzachte de pijnen voor mij op dat moment.

 

Toen kon ik verder zoeken want de pijnen werden gelukkig minder heftig

Ik heb een vari zapper gekocht en die gebruikte ik drie keer per dag een aantal weken achter elkaar.

 

Daarna moest ik op zoek naar mineralen en spoorelementen die mij konden helpen om mijn lichaamsfuncties weer op peil te krijgen en zodoende kwam ik terecht in Frankrijk bij het Sel de Guérande, want het goede zout wat alles bevat wat men nodig heeft was toen nog niet te krijgen in Nederland.

Dit zout heeft mij een heel eind op de been geholpen, ik maak er mijn eigen mineraalwater van “Sole” en ik gebruik dit nog dagelijks.
Tegelijkertijd nam ik weken lang de gezonde shake elke ochtend met banaan, appel, kurkuma,kaneel, paprikapoeder,sole, en nu neem ik nog dagelijks een shake van groene groenten en fruit, met appel, boerenkool, (vanwege de chlorofyl), spinazie, rode vruchten, banaan, kiwi, een een multivitamine.
Toch bleef ik vreselijk last houden van die enorme vermoeidheidsklachten, zenuwpijnen en ontstekingen die telkens plots kwamen opzetten en mij dan weer totaal uitgeput maakten waardoor de moed mij weer in de schoenen zakte.
Telkens kwam er weer een terugval, soms lang soms wat korter.

Daardoor heb ik na veel research besloten om een tijdje MMS te gaan gebruiken, en ook dat heeft mij eventjes geholpen, totdat het me zo ging tegen staan en mijn lichaam het niet meer kon verdragen zodat ik daar mee gestopt ben.

 

Toen ben ik zelf na veel onderzoek een aantal tincturen gaan maken en gebruiken, ik gebruik, agnus castus om de hormonen weer in balans te krijgen salie, meidoorn, cats claw, ginko biloba, panex ginseng en capsaïne.

Het bloed kan daardoor alles veel beter geleiden en ook dat heeft mij wat geholpen, ik kreeg weer wat meer spierkracht.
Gelukkig heb ik weer meer kracht in mijn benen en kan al weer de trap af en op zonder me op te trekken aan mijn armen, dus dat is voor mij een enorme verbetering
En dan de voeding : Ik probeer zoveel mogelijk suikers te vermijden (ook de zoetstoffen) en geraffineerde koolhydraten (witte meel producten, brood enz.)

Van de zuivelproducten gebruik ik alleen de echte volle producten zoals roomboter en volle yoghurt.
Waarom, omdat dit laurinezuur bevat en laurinezuur heeft een antimicrobiële werking.

Ik vermijd ook zoveel mogelijk de bewerkte producten, dit betekent niets uit pakjes maar alles zelf maken met natuurlijke producten.

Ook gebruik ik dagelijks kokosvet want dit bestaat voor 50 % uit laurinezuur en wordt succesvol ingezet bij bacteriële en schimmelinfecties en darmflora verstoringen.
Kokosolie bevat een erg lage glycemische index, bovendien verzadigd het eerder en wordt het niet als vet opgeslagen door het lichaam – in tegenstelling tot gewone verzadigde vetten.
Ik drink weinig koffie,veel groene thee, omdat dit veel anti oxidanten bevat, brandnetelthee, en maak zelf paardebloemthee.

Ik eet zoveel mogelijk groenten en fruit en maak vaak een gezonde shake in de ochtend die alle ingrediënten bevat om mijn lichaam van alle goeds te voorzien en kracht te geven.
Tevens heb ik nog een tijdje waterstof peroxide genomen, ik kwam tot 42 druppels per dag en ook dit heeft voor een gedeelte bijgedragen aan de verbetering van mijn herstel.

Maar ook dit middel ging mijn lichaam tegenstaan, ik kon het gewoon niet meer verdragen.

Ik heb een atlascorrectie laten doen bij een terapeut.

Vorig jaar heb ik ayahuasca gedronken en dit heeft mij geestelijk weer op de been gebracht.

 

Telkens wanneer ik weer een antibiotica kuur slikte maakte ik zelf verse yoghurt om op die maniet ook probiotica binnen te krijgen.
Om de zoveel tijd doe ik nog een detox kuur om mijn lichaam te helpen met het verwijderen van gifstoffen.
Nu ben ik bezig met een paardenbloem kuur, dagelijks oplopend van 1 tot 7 paardebloemstelen in mijn gezonde shake en daarna weer aflopend, en dagelijks paardenbloemthee en twee paardenbloem bladeren per dag.

Er zullen vast en zeker nog dingen zijn die ik nu vergeet om hier te benoemen, maar door dit alles heb ik nog erger verval van mijn lichaam redelijk kunnen stabiliseren.
Ik probeer mijn lichaam in ieder geval zoveel mogelijk aan te sterken.
De reumatische en zenuw pijnen komen op de vreemdste momenten best wel tevoorschijn maar dat neem ik dan maar zoals het komt.

Het kost mij best nog wel eens moeite om de enorme vermoeidheid de pijnen en het totale verlies van energie te accepteren.
En helaas heb ik nog altijd moeite met de terugvallen.

Maar ik blijf werken aan mijn herstel door middel van veel supplementen, bij tijden de tincturen, veel gezonde voedingsmiddelen, en vooral heel veel positiviteit.

 

 

(250)

Deel dit